Wanneer?

Op 28 april komt iedereen die meedoet bij ons in de zaak bij elkaar. We hebben een ruim aantal koi, meer dan dat we deelnemers hebben. Zo heeft ook degene die als laatste mag kiezen nog een ruime keuze!

Wanneer wie mag kiezen wordt bepaald door middel van loting op de dag zelf. Het is dus niet zo dat als je later inschrijft je ook later pas mag kiezen.

Selecteren:

De hoge kwaliteit showa worden door Sekiguchi zelf geselecteerd. Het is dus geen standaard transhipping kwaliteit, maar vissen met toekomst. De afmeting verwacht ik rond de 20-25cm. We houden de prijs met opzet lager omdat we willen dat iedereen kan meedoen aan de challenge!

De winnaar:

In het najaar plannen we nog een terugkomdag. De datum zal ruim van tevoren bekend gemaakt worden. Iedereen die meedoet komt op deze dag met koi naar onze winkel. We hebben voor elke deelnemer een apart showvat, zodat je niet bang hoeft te zijn voor eventuele kruisbesmettingen. Mensen die van verder weg moeten komen en hulp nodig hebben met het vervoer kunnen dit aangeven zodat andere koicavers hen kunnen helpen bij het vervoeren.

Op deze terugkomdag zal een vakkundige jury alle koi beoordelen en een winnaar kiezen.

Wat kunt je winnen?

Behalve een mooie koi die je overhoudt aan deze challenge kun je nog een mooie prijs winnen. De hoofdprijs is een ticket naar Japan met Himitsu! De winnaar zal gekozen worden door een vakkundige jury!

De kosten:

Deelname kost voor Koicave leden €150,- en €185,- voor niet Koicave leden. Deelnemers die nog geen lid zijn van Koicave ontvangen een gratis lidmaatschap voor 2024 ter waarde van €35,- en ontvangen daarbij net als de andere nieuwe koicave leden ook een zak Kiyomizu koivoer van 7kg!

Inschrijven:

Hoe kun je inschrijven? Stuur een mail naar info@himitsu.nl en vermeldt daarbij het Koicave lidmaatschap nummer (indien je al lid bent) en met hoeveel showa je mee wilt doen.